ارتباط گوشت قرمز با ابتلا به بیماری ورم روده

9

کد خبر:
۸۲۳۸۲۸۷۵ (۵۷۷۰۶۵۰)
|
تاریخ خبر:
۲۲/۱۰/۱۳۹۵
|
ساعت:
۱۳:۱۹|

‘;

$.ajax({
type: “Post”,
url: “/NetServices/Ajax.aspx/SendToFriend”,
data: “{data:'” + data + “‘, enterd: ‘” + enterd + “‘ , captcha:'” + captcha + “‘ }”,
contentType: “application/json; charset=utf-8”,
dataType: “json”,
success: function (msg) {

if (msg.d == “”) {
//alert(‘با موفقیت ارسال شد’);
ResultText.innerHTML = “

با موفقیت ارسال شد

“+ divbody;
} else {
alert(msg.d);
ResultText.innerHTML = oldhtml;

}
ctl00_ctl00_ContentPlaceHolder_ContentPlaceHolder_NewsContent1_Ajaxsendfriend_uc1_Captcha_US1_chanagesecurecode();

},
error: function () {
ResultText.innerHTML = “error”;
}
});

}

function ShowPopup(layer, obj) {

تبلیغاتوبسایت نیازی نو معرفی کننده مشاغل و کسب و کارها و محصولات و خدمات و تخفیفات انها

$(“.popup”).colorbox({ width: “350px”, inline: true, href: “#ResultText” });
//var objLayer = document.getElementById(layer);
//doPopup(objLayer,obj)
}


به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه ایندیپندنت، محققان دانشکده پزشکی هاروارد در این مطالعه داده های رژیم غذایی بیش از ۴۶ هزار مرد را در آمریکا تجزیه و تحلیل کردند. ۷۶۴ نفر از این افراد در طول دوره زمانی ۲۶ ساله به وضعیتی به نام ‘دیورتیکولیت’ مبتلا شدند.
دیورتیکولیت به التهاب دیورتیکول گفته می شود؛ دیورتیکول بیرون زدگی های کوچک کیسه مانند هستند که در جداره سیستم گوارشی شکل می گیرند. دیورتیکول ها اغلب در قسمت پایینی روده بزرگ تشکیل می شوند و وجود آنها خصوصا در سنین بالای ۴۰ سال شایع است، اما به ندرت مشکلی ایجاد می کند.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد متوجه شدند، افرادی که بیشترین میزان گوشت قرمز را مصرف می کردند در قیاس با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با افزایش ۵۸ درصدی خطر ابتلا به دیورتیکولیت روبرو بودند، هر چند چگونگی تاثیر گوشت قرمز بر ابتلا به این بیماری مشخص نیست.
آنها با تاکید بر لزوم انجام مطالعات بیشتر اعلام کردند که ممکن است گوشت قرمز بر باکتری های روده تاثیر بگذارد که به نوبه خود می تواند سیستم ایمنی بدن را تغییر دهد و دیواره روده را تحریک کند.
محققان افزودند: تعویض گوشت قرمز با گوشت ماکیان و یا ماهی در رژیم غذایی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.
علمی**۲۰۳۸**
مترجم: درنا محمدیان* انتشار: زهره محتشمی پور

انتهای پیام /*

 tele-nammer ارتباط گوشت قرمز با ابتلا به بیماری ورم روده پزشکی و سلامت



متن خبر این صفحه از وب سایت خبرگزاری ایرنا کپی برداری شده است و تمام حقوق آن مربوط به خبرگزاری ایرنا می باشد. نیازی نو فقط یک رابط و جمع آورنده اخبار است که اخبار خود را از وب سایت های مرجع بدست می آورد.

میتوانید صفحه اصلی این مطلب را در لینک زیر مشاهده کنید:

لینک منبع: وب سایت خبرگزاری ایرنا

نام نویسنده:

تبلیغات